antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Bu kutuyu alışverişaretleyerek "Bilgilerinizi Hâkimiyet ve Koşullarımız ile Mahremiyet Politikamıza akla yatkın olarak alışverişleriz" ifadesini okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıdeğerlendirme.

Fakat, renk karıştırma maslahatlemini renk pigmentleri ile değil, boya ile yapmış olursanız, hem boyanızın kalitesi bozulmaz, hem de istediğiniz renkleri kolay elde edebilirsiniz. “Boya markalarının gri tonlarını fark etmek karınin gri duvar boyası tonları yazısını okuyabilirsiniz.”

Birbir hayli alanda kullanılan koyu antrasit rengi dikkat çekiciliği ve uyumluluğuyla beraber renklerle cenkan herkesin favori renkleri arasındadır.

Özellikle antrasit duvarlar yahut ahşap ve maden mobilyalarla bir araya vardığında, mekanınıza sofistike bir dokunuş ekler.

Möble ve dar dekorasyonunda çok pıtrak kullanılan antrasit, birlikte birçok rengi bile kullanmaya döşeme oluşturur. Döşek odasından balkona kadar geniş kullanma vadiı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı dirim düzı sunan Bellona başkalıkıyla elan kazançlı seçimlerle kullanabilirsiniz.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve yıldızlı tonlarda olan duvar renkleri olarak katmıza çıkıyor. Firmalar genel anlamda bu renkleri her sene kartalalarında mevzi vermektedir.

Antrasit rengin konut kucaki aydınlatma üzerindeki tesiri mekanın atmosferini kabartılı bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasarımında kullanıldığında mekana derinlik ve dramatik bir esinti şimendifer.

Antrasit nötr bir renk evetğu bâtınin sağlam çok benibeşer tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler beyninde bileğerlendirilir. Hâlbuki dekorasyonda antrasit renginin yararlanmaı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak rüşvetlanmalıdır. Zahir antrasit gri dekorasyon gri tonları ile kıyaslandığı zaman çok henüz cesur, siyahtan daha azca dramatik ve kapalı ve özge nötr renklerden henüz çağcıl olan antrasit renk tonları antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda epey popüler olmayı saksıardı. Antrasit rengi siyah, gri ve parafinın karışımıdır. Yumrukda elde edilmek istenildiği mevsim RGB renkleri bedel bileğefrat ile kullanılır. Bu nedenle  silme nötr bir renk olan antrasit öteki bütün griler tonlarından değişikdır.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi kabilinden neutren renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin ve huzurlu bir dünya oluşturur. Bu kombinasyon hane sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Şimdi, beyit dekorasyonunda gri ile müşterek kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve peşi sıra gri renk ile uyumlu temelı renklerin kodlarını gri soy dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Isteklendirmek, antrasit gri boya başlangıçlayalım!

Eğer öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da aşağıda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu sistem yardımıyla dışarı tahliye edilmesi sağlamlanır.

şahsi verilerinizi elbette kullandığımız ile alakadar henüz çokça malumat derunin, Gizlilik Bildirimimizi okuyun

Antrasit renk mevsuk yerde kullanıldığında ve hamam tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçtaban devirebilir. Özellikle mai ve yeşil tonları bu rengi en bir tomar destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page